L’alcalde de Cazalla de la Sierra, Adrián Torres Rosendo, president honorífic del I Concurs de Cassalla de la Comunitat Valenciana
L’alcalde del municipi andalús de Cazalla de La Sierra, Adrián Torres Rosendo, primera autoritat local del conegut com a “país de l’aiguardent” i del qual presa el nom la valencianizada “cassalla” serà l’encarregat de dictar sentència al costat de la resta de membres del jurat en el qual serà a partir del divendres el I Concurs de Cassalla de la Comunitat Valenciana. Periodistes, gastrònoms, cuiners i representants d’associacions gastronòmiques conformaran un jurat, en el qual, segons l’organització, “s’ha tractat de preservar l’elecció dels membres que no tingueren cap mena de compromís comercial amb qualsevol de les marques participants”.
“Serà únicament una qüestió de gust”, assenyala el periodista, Carles Galletero, que farà les vegades de secretari d’actes i responsable de vetlar per la rigorositat del certamen, “encara que existiran uns paràmetres que contribuiran a la puntuació, com la fase visual, la gase olfactòria, la fase gustativa i l’harmonia”.
El jurat dictarà tres premis per a les millors cassalles valencianes i tres per als millors licors amb cassalla, si bé el guardó més esperat serà la que siga designada com “Millor Cassalla 2O24”.
El alcalde de Cazalla de la Sierra, Adrián Torres Rosendo, presidente honorífico del I Concurs de Cassalla de la Comunitat Valenciana
El alcalde del municipio andaluz de Cazalla de La Sierra, Adrián Torres Rosendo, primera autoridad local del conocido como “país del aguardiente” y del que toma el nombre la valencianizada “cassalla” será el encargado de dictar sentencia junto al resto de miembros del jurado en el que será a partir del viernes el I Concurs de Cassalla de la Comunitat Valenciana. Periodistas, gastrónomos, cocineros y representantes de asociaciones gastronómicas conformarán un jurado, en el que, según la organización, “se ha tratado de preservar la elección de los miembros que no tuvieran ningún tipo de compromiso comercial con cualquiera de las marcas participantes”.
“Será únicamente una cuestión de gusto”, señala el periodista, Carles Galletero, que hará las veces de secretario de actas y responsable de velar por la rigurosidad del certamen, “aunque existirán unos parámetros que contribuirán a la puntuación, como la fase visual, la gase olfativa, la fase gustativa y la armonía”.
El jurado dictará tres premios para las mejores cazallas valencianas y tres para los mejores licores con cazalla, si bien el galardón más esperado será la que sea designada como “Millor Cassalla 2O24”.


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